onsdag 3 december 2008

MARJAS JULKALENDER. TREDJE DECEMBER


JULPYSSELSTUGAN


Trött på dina gamla vanliga julprydnader? Då ska du läsa extra noga nu. Jag har nämligen knepen för att lyckas med julpyntet. Julen handlar ju som vi alla vet om att skapa en mysig atmosfär att kunna slappna av i och vila upp sig inför det kommande nya året. Men man vill inte pyntandet ska ta upp all ledig tid, så här kommer ett litet tips på hur du snabbt och enkelt kan fixa julstämningen:

Uppsök närmaste gatumusikant och sno åt dig så många flöjter benen orkar bära. För bästa resultat fixa panflöjt. Vänd upp och ned på denna, montera ljusen från din elljusstake och se där, du har byggt PANSTAKEN. Alltihop bör inte ta mer än 7 minuter, om du skyndar dig.

"Designen är visuellt explosiv. PANtastisk! Definitivt ett VILL HA julen 2008" AFTONBLADETS designsidor





















Gör som indianerna, inspireras av naturen.
Skriv ut och skicka som julkort 2008:

MARJAS JULKALENDER. ANDRA DECEMBER

Jaha, så länge höll den kontinuiteten. Jag är fan makalös, missar en dag så fort jag får chansen! Såna som jag borde inte få bedriva julkalendrar. Men nu är det som det är och livet går vidare, jag får helt enkelt börja med ett ANDRA DECEMBER-AVSLÖJANDE, såhär den tredje december.

HÖR UPP:

Jag har länge levt i en lögn, men nu är tiden inne att avslöja att jag börjat med skämt som hobby. I folkmun såkallad stå upp-komik, i utländsk folkmun Stand up comedy. Jag är inte den som är den som skryter och lever om, så därför kan man säga att jag levt dubbelliv. (Humor är inget att skämta om) Den grå och tråkiga rentav värdelösa Marja du känner till har jag lagt på hyllan till förmån för den nya roliga och "guld värda". Du tror det är ett skämt, men det är blodigt allvar. Det går bra än så länge. Folk skrattar. Och skrattar inte du får jag väl skratta själv. Jag vet att sånt här rör upp många känslor. Men du kompis, försök att inte ta det så allvarligt! Det är ju ändå snart jul. Ge det lite tid att sjunka in bara.
















Den 1:a december var jag med nybörjartävlingen Bungy Comedy i Stockhölm. I logen efteråt poserar jag och min kollega Evelyn Mok tillsammans med jurymedlemmen Soran Ismail. Vi har precis gått vidare till finalen, som går av stapeln 15 december på boulevardteatern. Så har du vägarna förbi, Kom INTE! Gå bara vidare, och stanna aldrig.