söndag 26 oktober 2008

SAPPÈ ALOE VERA

Jag hängde med min bibliotekarievän Linnéa i lördags, under bakfulla omständigheter. Vi var på stan och käkade svindyra nudlar på en restaurang, (kan det ha varit ditt ställe, Mok?) men ack så goda. Efteråt kände jag mig sådär dötörstig som man känner sig när man är bakfull och har bälgat i sig soyasås. Det gör jag jämt, jo jag tammefan älskar't. Det är som glass för mig. Törsten tog mig till en liten kiosk där jag snubblade över den här mycket märkliga drycken, som jag såklart var tvungen att testa. Flaskan ser ut som en blandning mellan en dildo och en schampoflaska. Själva formen ser väl rätt -99 ut, kanske? Lite i stil med GB:s solero shots (En islglass i plastflaska som figurerade i slutet på 90-talet) Innehållet Aloe vera känns däremot toppmodernt. Det ska ju vara sådär hälso-chict nuförtiden. Aloe fresh. Helt rätt.

Det märkligaste av allt var själva konsistensen, för i drycken hade de nämligen lagt en massa slemmiga jävla kuber som då uppenbarligen skulle vara självaste Aloe veran. Jag kan ju utan minsta tvekan säga att det inte gick att dricka den. Smaken var egentligen inte äcklig, utan bara konsistensen. Och kuberna gjorde att man var tvungen att tugga en aning. Ungefär som att försöka dricka grodägg. Just det.

Upplevelsen kan man väl jämföra med första gången man testar sushi- konstigt men fräsht, inte jättegott men ändå inte äckligt. Uppfriskande, på samma gång som avtändande. Plus minus noll. Så är du ute efter en dryck som läskar, äcklar, häcklar (?) men i slutändan ändå lämnar dig rätt oberörd - Köp SAPPÈ ALOE VERA.