söndag 21 september 2008

STEKA RÄKA

Det här är ju alldeles för roligt. Kan en artikel bli roligare än såhär? Jamen klicka då.

"En ambulansman försökte steka en räka på en man som fick elchocker för att han fått en hjärtattack. Den andra tittade på och åt en selleri."

"– Få se om vi kan steka den här, sa han, enligt The Sun."

Gittan hade faktiskt klippt ut artikeln ur självaste tidningen. Där hade de en roligare bild. Bara en enkel räka. Självaste räkan. Jag skrattade högt och länge.
















Här kan du kolla en annan kul artikel















"Delen med serien är ämnad framförallt för barn som inte kan läsa. Att valet föll på Marja Nyberg är hennes sätt att teckna konstraster.

- Och jag kan teckna skelett, säger hon på skämt."

Bra sagt. Där hör man direkt att jag har humor. Som är så kul.

Mina ROLIGA skämt


TANTBLICKAR

Ser man på, och så kom det sig att man blev bloggare. ÄNTLIGEN, tänker du. Ja det här har hela världen väntat på i flera år. Bloggen som fenomen har dalat i tuffhet och får äntligen sitt åstundade uppsving, ja rentav en ny betydelse. Jag är post-bloggaren, med finskt påbrå. Äh va fasen, anledningen till att jag slutade "skunka" en gång i tiden var helt enkelt för att jag under en halvårsperiod i genomsnitt hade ca 1 besökare på min sida var tredje dag. HURRA! Varför jag nu plötsligt fick tummen ur baken finns det väl inget bättre svar på än att jag tycker det är ganska kul. Kul med skriverier och trams.

Det kan vara första gången jag tar för mig i hela mitt liv, tar för mig av det goda här i livet. Det som är gratis. Men om inte DU tänker läsa, får jag väl göra det själv. Och allting har en ände, korven den har två. Glöm aldrig det.

Folk är konstiga överlag, men på det enkla sättet väldigt tacksamma att störa sig på, lägga på minnet och skriva några rader om. Vad vore man utan dem. En spillra?

Jag har egentligen inget emot tanter, kärringar, fruntimmer i det stora hela. Jag är inte den som är den, jag är ju en variant själv så att säga. Men varför, VARFÖR, ska dessa varelser vara så jävla anständiga hela tiden. Självfallet syftar jag på fruntimmer av den äldre sorten, som liksom lever för att se strama och duktiga ut. Det är det. Stram, duktig. Javisst. Det blir säkert ett fantastiskt trevligt leverne av det.

Dagens skörd:
Det har ju blivit vinter nu, om det skulle ha undgått någon. Man fryser. Jag stod och gungade lite fram och tillbaka på fötterna när jag väntade på vagnen för att hålla värmen och så var jag stel och ville räta ut hälsenorna. Guppar fram och tillbaka liksom, helt oskyldigt. Svenskt och oskyldigt. Och då är det en kärring som blänger på mig, SKITARGT. Så får man visst inte göra, säger blicken och dödar min kreativitet. Omedelbart. På hemvägen samma scenario. Jag har köpt en lös "russinbulle" på hemköp som jag har i papperspåse och är jävligt sugen på. På spårvagnen sitter ett annat gammalt russin mittemot och blänger på exakt samma sätt som första tanten. Så fort jag prasslar i pösen flänger hon mulen i min riktining så kinderna fladdrar. Va i helvete, tänker jag. Och så stoppar jag ner bullen i väskan, igen. Fast jag är jävligt sugen. Jag är jävligt vek när det kommer till blickar. Tantblickar. Jag viker mig så fort jag får chansen.

"Ett Ord säger mer är 1000 blickar!!!!" Skulle jag vilja ropa dem i ansiktet och hötta med näven, men det gör mig väl inte bättre
som människa. "Och nu ska jag säga ordet som säger mer än tusen blickar....snart" Vilket ord skulle kunna säga mer än 1000 blickar? -KUK! -DRA! Jag vet inte. GET A LIFE! Kanske, men det är ju tre ord. GHETTOLIFE! Får det bli istället.

Nu måste vi göra uppror.

Fast idag orkar jag nog inte bry mig om att folk bryr sig. Fast det gör jag tydligen visst. Jo just det, ännu tidigare idag var det en man som tog en metro ur behållaren som om han gjorde något förbjudet. Smygta en metro, ja varför inte? Skaffa dig bekymmer gubbe lilla, om du inte har några. Denna stad och dessa människor, jag säger då det. Dessa iaktagelser. Jag kan inte låta bli att lägga dem på minnet.

HAHA! Då har man gjort sitt första blogginlägg då. Ja men ta för dig, innan jag slutar.
Puss och godnatt



Skitdålig bild jag tog en gång för jättelängesen. Men jag gillar den ändå, på något vis.